Клуб “Роботи-Бяла” организира курсове и летни семинари на тема “Аз и роботите”. Целта на тези мероприятията е да се запознаят участниците с основите на роботиката, да се научат да проектират, изработват и програмират роботи и роботизирани системи, да придобият знания за автоматизиране на процеси и управления.

Помагаме на участниците да развият своето мислене и да усъвършенстват ключови умения, необходими за успешното им развитие в бъдеще.По достъпен начин обясняваме на учениците как функционират технологиите около нас и така насърчаваме интереса им към наука и технологии.

Фокусът на занятията е учене на програмиране и роботика чрез практика. Учениците опознават различни науки, чрез игри с роботите и постоянна работа екип. Въвеждаме участниците по интересен и разбираем начин в света на роботиката, програмирането, новите технологии и науката. Подтикваме ги да мечтаят да създават неща и да вярват, че няма невъзможни неща.

Голяма част от мотивацията да продължаваме да организираме и създаваме нови курсове, идва от това, че виждаме на живо израстването и успехите на участниците. Добрата обратна връзка която получаваме от родителите, също е основна движеща сила. Стремим се да докажем, че участниците може да се занимават с програмиране, технологии и наука, независимо от предварителната подготовка или привидно малката възраст. Ранното навлизане в материята е предпоставка за успешна реализация в бъдеще.

Занятията са под формата на интересни събеседи, състезания или забавни отборни предизвикателства. Участниците учат по практичен, интересен и забавен за тях начин.

По време на семинарите всеки участник сглобява собствен робот, с който участва в края на обучението в състезания. След приключването на семинарите роботите остават за участниците.

За записване :

тел.(+359)884215544
инж.Антон Анчев

Летен семинар на тема “Аз и роботите”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.