Без съмнение можем да кажем за моделът Е5-576G от продуктовата линия Aspire на Acer, че той не включва мощен хардуер, не е предназначен за геймъри и не се характеризира с изключителен дисплей. Но за сметка на това тази продуктова линия е предназначена и идеално кореспондира с нуждите на всяка една фирма, всеки един студент, тинейджър и всеки, който иска да има съвременен хардуер на приемлива цена.

Моделът, който използвахме в нашето ревю, е с точното обозначение Acer Aspire E5-576G-36WC и беше окомплектован с двуядрен процесор 7-мо поколение Intel Core i3-7130U, 8GB оперативна памет, 15.6″ дисплей и дискретна видеокарта NVIDIA GeForce 940MX, разполагаща с 2GB собствена памет. Лаптопът беше оборудаван с 1TB HDD. Целият този хардуер е поместен в семпъл корпус с изчистени линии, изработен от пластмаса. Качеството на изработката както винаги е на високо ниво.

Acer E5-576G е предназначен да се справи безпроблемно с всички ежедневни задачи в дома или в офиса. Ако пък сте студент, този модел е идеалният помощник в учебния процес, който освен това може да ви даде възможност да поиграете и малко игри на не много високи настройки.

Можете да намерите всички налични модели от серията Aspire E5 на Acer в магазина на Laptop.bg.

Пълното ревю можете да прочетете тук.

Ревю на Acer Aspire E5-576G – в крак с времето на приемлива цена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.